Etiquetas

domingo, 2 de diciembre de 2012

L'inici de curs vist pels alumnes de 1r d'ESO


L'inici de curs vist pels alumnes de 1r d'ESO

Des d'aquest article volem opinar sobre algunes novetats que hem trobat en aquest curs 2012-2013. Per exemple, les pissarres digitals són una novetat d'aquest any. N'hi ha en quasi totes les aules, però en algunes no està instal·lat encara el programa necessari per a fer funcionar la pissarra digital. S'utilitzen com a projectors per a veure imatges i vídeos. Tenen col·locats dos altaveus als costats, a més d'un teclat i un ratolí per a escriure. Podem valorar que L'IES ha avançat molt quant a modernitat i noves tecnologies, per tant pensem que les pissarres digitals és una avanç molt positiu, encara que les pantalles tàctils s'haurien d'instal·lar el mes ràpid possible perquè és una millora molt bona per a tots els alumnes.

D'altra banda, també volem comentar altre aspecte important: aquest curs en l'IES les retallades han afectat, entre altres coses, als professors que ens donen classe. El curs passat eren uns 90 profesors aproximadament, però les retallades han provocat que ara en siguen 75 més o menys. Això suposa, per exemple, que en les optatives, no hi ha informàtica ni francés, ja que no hi ha diners per a professors. A més, al ser menys professors, els grups d'alumnes ha anat augmentant exageradament. Abans érem  més o menys 16 alumnes per grup en els desdoblaments, en canvi ara som uns 30 a la nostra classe. D'aquesta manera és molt més dificil atendre la diversitat d'alumnat que hi ha dins del grup. I com sempre, el més perjudicats som nosaltres, els alumnes.

Abraham      Gonzalo
 
Per acabar, pensem que aquest curs serà difícil però volem ser optimistes: a pesar de les dificultats anem a treballar per la nostra educació, amb els recursos de què disposem; anem a aprofitar el temps i així, en un futur, podrem sentir-nos orgullosos tant de l'esforç realitzat com del centre on hem estudiat. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario